Košarka

Ibra odigrao svoje na "Old Trafordu"?

Prema pisanju medija iz Engleske, Šveđanina nećemo više vidjeti u dresu "crvenih đavola".
Ibra odigrao svoje na "Old Trafordu"?
sportske.net/Portal AnalitikaIzvor

Zlatan Ibrahimović je u Mančester Junajted stigao ljeta 2016. godine, a u Englesku je stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Pari sen Žermenom.

 

U svojoj prvoj sezoni u klubu je blistao, ali je doživio i tešku povredu koja ga je sa terena odvojila sve do novembra minule godine.

 

Od kako se oporavio upisao je svega sedam nastupa u dresu Junajteda, a na terenu je posljednji put bio 26. decembra, u remiju Junajteda sa Barnlijem.

 

Kako prenose mediji sa ostrva, duel sa "Kleretsima" mogao bi da bude i njegov posljednji meč u dresu Junajteda, jer mu je Murinjo navodno dao dozvolu da pregovara sa klubovima iz MLS lige.

 

To znači da ćemo ubuduće Ibrahimovića najvjerovatnije gledati u dresu LA Galaksija, koji je i minulog ljeta bio zainteresovan za njegove usluge, kad je bilo nejasno da li će Junajted produžiti saradnju sa 36-godišnjim Šveđaninom zbog povrede.

 

Ibrahimović je sa Junajtedom osvojio Komjuniti Šild, Liga Kup i Ligu Evrope, a na 53 nastupa u dresu "đavola" postigao je 29 golova.

Portal Analitika