Crna hronika

Cetinjanin pao zbog marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar juče su lišili slobode D.N. (20), rođenog u Cetinju, a nastanjenog u Baru, i oduzeli skoro 800 grama marihuane koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo u namjeri stavljanja u promet.
Cetinjanin pao zbog marihuane
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici CB Bar su 21.03.2018. godine, postupajući po naredbi pribavljenoj od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje se nalaze u Baru a koje koristi D.N.

Kada je na vratima stana ugledao policijske službenike, D.N. je sa balkona stana odbacio ranac koji je pao na zemljanu podlogu ispred ulaza zgrade u kojoj živi.

marihuana-bar-800-gr-1

U rancu se nalazila 371 pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 763,9 grama.

Takođe, u kuhinji stana, tačnije u sudoperi, pronađena je crna kožna torba u kojoj se nalazila jedna pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 1,40 grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge koji su preduzeli dalje mjere i radnje u predmetu. O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.N. liši slobode.

marihuana-bar-800-gr-3

Nakon lišenja slobode, D.N. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena opojna droga biće dostavljena Forenzičkom centru radi vještačenja.

Portal Analitika