Politika

Slogan Bojanića: "Da, zajedno možemo"

Slogan predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića za aprilske predsjedničke izbore glasi “Da, zajedno možemo”.
Slogan Bojanića: "Da, zajedno možemo"
Dan/Portal AnalitikaIzvor

Na društvenim mrežama postavljena je i zvanična stranica Mladena Bojanića, kojeg je kao kandidata na predsjedničkim izborima koji će biti održati 15. aprila podržao najveći broj opozicionih subjekata.

Kako su saopštili iz Bojanićevog tima, preko te stranice javnost može pratiti novosti i aktuelnosti iz izborne kampanje.

Od danas se na veb stranici www.mladenbojanic.me svi građani mogu upoznati sa biografijom i programom predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, koji sadrži 10 ključnih tačaka usmjerenih jačanju crnogorskog društva u cjelini sa novim predsjednikom države.

Osim toga, predstavnici medija će na zvaničnoj veb stranici moći ubuduće da preuzimaju neophodne materijale - fotografije, video sadržaje, kao i sva saopštenja, najave i kalendar događaja planiranih tokom kampanje kandidata Bojanića.

Pojedinci koji budu željeli da daju svoj doprinos kampanji, mogu to uraditi kroz podršku na društvenim mrežama, učešćem u kampanji ili kroz sitne donacije za podršku kampanji.

Na sva pristigla pitanja građana na veb stranici i društvenim mrežama, gospodin Bojanić će lično i transparentno odgovarati. 

Brošuru "10 ključnih tačaka" možete pronaći na našem sajtu (www.mladenbojanic.me/program).
 

Portal Analitika