Politika

Mandić čestitao Putinu

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je pobjedu na predsjedničkim izborima u Rusiji Vladimiru Putinu.




Mandić čestitao Putinu
Portal AnalitikaIzvor

“NOVA iskazuje veliko zadovoljstvo što su građani Rusije na predsjedničkim izborima, u nedjelju 18. marta, iskazali jasnu i nedvosmislenu volju da Rusija nastavi da ide putem rapidnog ekonomskog i privrednog razvoja i putem vraćanja na ono mjesto na geopolitičkoj sceni koje joj istinski pripada. Ubjedljiva pobjeda i velika izlaznost na izborima pokazali su da je Vladimir Putin čovjek čiji se dosadašnji trud na tom teškom putu na pravi način cijeni od strane ruskih građana”, kazao je Mandić.

Posebno mu zadovoljstvo, kaže, predstavlja i činjenica da je portparol stranke, Marko Kovačević, bio dio međunarodne komisije koja je boravila u Rusiji i ocjenjivala izbore.

“Na taj način je NOVA jedina iz Crne Gore, preko učešća u tom tijelu direktno ispratila izborni proces u kom je Putin odnio veliku pobjedu, a građani Rusije još veću”, navodi Mandić.

Nada se da će uskoro u Crnoj Gori doći do promjene vlasti.

“I da će sadašnja zvanična politika sankcija i neprijateljstva prema Rusiji, koju vodi aktuelna vlast, vrlo brzo biti pretvorena u politiku u kojoj zvanična Podgorica neće zanemarivati vjekovno i tradicionalno prijateljstvo naše dvije zemlje”, poručio je Mandić.

Portal Analitika