Marketing

NOVA NAGRADNA IGRA: Putujte sa „Pobjedom"

 Pobjeda nastavlja sa prijatnim iznenađenjima za čitaoce, i od četvrtka kreće nova nagradna igra, u kojoj se do nagrada dolazi uz samo tri kupona!  




NOVA NAGRADNA IGRA: Putujte sa „Pobjedom"
Pobjeda/Portal AnalitikaIzvor

 U saradnji sa sponzorima (Montenegro Airlinesom, HTP-om „Budvanska rivijera" i Montenegro Stars Hotel grupom) Pobjeda je obezbijedila vrijedne nagrade:

 - Vikend za dvoje u Rimu (obezbijeđeni avio prevoz i hotel)

 - Vikend za dvoje u Beču (obezbijeđeni avio prevoz i hotel)

 - Vikend za dvoje u hotelu „Palas" u Petrovcu (13.-15. april)

 - Vikend za dvoje u hotelu „Montenegro" u Bećićima (13.-15. april)

 

 List Pobjeda će na naslovnoj strani objavljivati kupone od četvrtka, 22. marta (redni broj 1 kupona) i završno sa 5. aprilom (redni broj 15 kupona). Učesnik treba da sakupi tri kupona u nizu po rednim brojevima, bez obzira kojim će brojem započeti niz (npr. 1, 2, 3 ili 4, 5 i 6, ili 7, 8 i 9) kako bi imao pravo da učestvuje. U slučaju da propusti jedan kupon, čitalac može da ga zamijeni bilo kojim duplim brojem iz niza.

 Na kuponima treba ispisati tražene podatke, a kupone treba dostaviti u zatvorenoj, jednobojnoj koverti, na adresu: Nova Pobjeda d.o.o., 19 decembra br. 5. Podgorica, ili je ubaciti u sanduče koje će biti postavljeno na vidnom mjestu u holu Pobjede. Kupone treba dostaviti do 11. aprila, do 12h. Izvlačenje je istog dana, u 13h, a objava imena dobitnika 12 aprila.

Portal Analitika