Društvo

Od sjutra veliko zahlađenje, i do -9 stepeni

Danas, u srijedu očekuje se umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, na sjeveru uglavnom snijeg i susnježica, koji će se u kasnim popodnevnim satima ili krajem dana proširiti na planinske predjele centralnog i južnog dijela zemlje, saopštili su iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.




Od sjutra veliko zahlađenje, i do -9 stepeni
Portal AnalitikaIzvor

Intenzivnije padavine u jutarnjim i prijepodnevnim satima, mjestimično se očekuju obilnije padavine. Vjetar u jutarnjim satima umjeren do jak južni i jugoistočni, tokom dana u sjevernim, a krajem dana i u ostalim predjelima sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju, tokom noći na udare i olune jačine. Jutarnja temperatura vazduha -5 do 9, najviša dnevna -3 do 14 stepeni.

Sjutra, u četvrtak očekuje se umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, a u sjevernim, dijelom centralnim i višim planinskim predjelima na jugu uglavnom snijeg. Krajem dana ili tokom noći susnježica i snijeg očekuju se ponegdje i u nižim predjelima na jugu. Intenzivnije padavine se očekuju krajem dana i tokom noći. Vjetar pojačan i jak, na udare olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -9 do 5, najviša dnevna -8 do 10 stepeni.

Portal Analitika