Zabava

Kit Urban: Nikol me je izvukla iz pakla zavisnosti

Kantri muzičar Kit Urban javnosti je najpoznatiji po braku s australijskom glumicom Nikol Kidman, a u emotivnom je intervjuu priznao kako je izgledao njegov život prije nego je upoznao sadašnju suprugu. Naime, Kit je mladost proveo u raljama zavisnosti o drogi i alkoholu, pa priznaje da ga je ljubav slavne australijske glumice spasila od samog sebe….




Kit Urban: Nikol me je izvukla iz pakla zavisnosti
Story.rsIzvor

Na vrhuncima svoje karijere muzičar Kit Urban živio je načinom života koji je kilometrima daleko od onog koji vodi danas. Naime, 50 – godišnji kantri pjevač godinama je bio teški zavisnik o alkoholu i drogama, a to se reflektiralo na sve ostale aspekte njegovog života. Tako je sve do fatalnog susreta s Nikol Kidman vodio besmislene ljubavne veze u kojima bi se potpuno distancirao.

– Prije braka sam bio jako loš u vezama. Nisam se mogao da se predam jednoj osobi, ali sam istovremeno pisao ljubavne pesme – izjavio je Kit i priznao da se zavisnosti riješio tek kada se pre 11 godina oženio Nikol Kidman.

Naime, iako je posrnuli muzičar već u par navrata pokušao s liječenjem, Nikol je uzela stvari u svoje ruke i samo četiri mjeseca nakon vjenčanja organizovala intervenciju. U svom je naumu i uspjela budući da Kit nikada više nije posegnuo za bilo kojom vrstom opijata.

– Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba čija me je ljubav u posljednjem trenutku izvukla iz pakla zavisnosti.

 

Portal Analitika