Društvo

DPS osudila prijetnje Šebek

Demokratska partija socijalista Crne Gore najoštrije osuđuje primitivne prijetnje koje je, u mafijaškom maniru, uputio poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević izvršnoj direktorici i glavnoj urednici televizije Pink M Ivani Šebek, saopšteno je iz te stranke
DPS osudila prijetnje Šebek
Portal AnalitikaIzvor

Mada je od lidera DF-a moguće svašta očekivati, u što smo se uvjerili bezbroj puta, otvorene prijetnje upućene bilo kom medijskom posleniku, posebno kada je uz to riječ i o ženi, imaju posebnu težinu i ne priliče ni jednom čovjeku, a posebno ne onima koji su javne ličnosti i poslanici, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, DPS vjeruje da će i ostale političke partije, kao i medijska zajednica i civilni sektor, jednako kao i u svim ranijim sličnim slučajevima, osuditi ovakvo Kneževićevo skandalozno ponašanje i pružiti podršku gospođi Šebek.

Pink M je objavio da je Milan Knežević prije nego što je ušao u zatvor, ispred zgrade Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, imao posebnu poruku, preciznije prijetnje televiziji Pink M i njenoj glavnoj urednici Ivani Šebek.

Ima li koga iz Pinka? Imam jednu želju za vas, da mi poljubite Ivanu Šebek, ako možete, u desni obraz. Staviću je na spisak za posjete. Imam obavezu prema Pinku - kazao je Knežević, prenio je portal Pink M.

 

Portal Analitika