Politika

Govorim kad imam šta da kažem

Premijer Duško Marković, prvi put od stupanja na funkciju predsjednika Vlade Crne Gore, dao je intervju Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras od 20 sati i pet minuta na Prvom programu.
Govorim kad imam šta da kažem
Portal AnalitikaIzvor

Govoreći o razlozima zbog kojih je u ovom trenutku pristao na intervju, Marković je rekao da "ne postoji razlog u nekoj posebnoj agendi koja ima skriveni sadržaj".

"Kao što znate, u cijeloj prethodnoj godini ja sam se rijetko pojavljivao u medijima, planski, želeći da uspostavim jedno novo pravilo da se pojavite onda kad imate nešto da kažete, odnosno kad ostvarite rezultat. Vjerujem da je ovih godinu ili nešto više mjeseci period u kojem je ova Vlada i Crna Gora napravila solidne i ozbiljne rezultate, i ja želim da te rezultate saopštim i predstavim ih baš na Javnom servisu", rekao je Marković.

U intervjuu koji ćete moći da pogledate odman nakon Dnevnika 2, Marković je govorio o ekonomskoj politici crnogorske Vlade, rebalansu budžeta, konsolidaciji Montenegroerlajnza.

Marković je govorio o investicijama, sivoj ekonomiji, ali i političkim pitanjima - prije svega kandidaturi lidera DPS-a, Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima 15. aprila, problemima oko prikupljanja potpisa podrške predsjedničkim kandidatima.

Saznajte i šta je premijer odgovorio na pitanje da li je u DPS-u bilo riječi o tome ko će voditi stranku, ukoliko Đukanović bude izabran za predsjednika Crne Gore.

Govorio je i o predstojećim lokalnim, novim parlamentarnim izborima, suđenju za pokušaj terorizma na dan izbora 2016. godine, vladavini prava...

Portal Analitika