Košarka

Izbjegnuta tragedija, Teodov autobus se zaustavio iznad provalije

Autobus sa košarkašima Teoda iskliznuo je jutros oko 2 sata sa puta na dionici Nikšic – Šavnik. Tivćani su imali dosta sreće, izbjegnuta je tragedija jer se autobus zaustavio iznad provalije. 
Izbjegnuta tragedija, Teodov autobus se zaustavio iznad provalije
Radio Tivat/Portal AnalitikaIzvor

Nije bilo povrijeđenih. I tada počinje priča o (ne) spremnosti naših službi, “Crnagoraputa” prije svega.

Tek dva sata kasnije došao je snjegočistač “Crnagoraputa” ali bez dodatne opreme, sa platnenom sajlom koja je odmah pukla prilikom izvlačenja autobusa. Onda je nekako vozač pronašao lanac, ali je i on pukao

Zbog opasnosti da autobus ne sklizne, igrači su otišli u restoran udaljen nekoliko kilometara. Ljubazni vlasnik je otvorio restoran i ugostio košarkaše a članovi uprave i vozači su ostali kod autobusa čekajući pomoć.

Pozvali smo policiju koja je dobro organizovala akciju pomoci. U 5.45 dosao je kamion Službe zaštite i spasavanja Šavnik sa dugackom sajlom.Spretni vatrogasci uspjeli su da izvuku autobus uz dosta poteškoća.

Nastavili smo put za Vršac u 6 sati. Snijega ima dosta na putu. Imali smo mnogo, mnogo srece uz dobru reakciju našeg vozača Gorčina Kovačevića koji je nekako uspio zaustaviti autobus iznad provalije, prenosi Radio Tivat.

Portal Analitika