Politika

Knežević stigao u ZIKS: Tražiću sobu za Đukanovića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević danas se dobrovoljno javio na prijavnicu Zavoda za izdržavanje krivičnih sankcija radi izdržavanja kazne.
Knežević stigao u ZIKS: Tražiću sobu za Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

Sa Kneževićem su došli i članovi DF-a Branko Radulović, Nebojša Medojević i Predrag Bulatović. Nekoliko građana i poslanik DF-a Strahinja Bulajić došli su ispred ZIKS-a malo prije njega.

“Imam samo jednu poruku. Ako neko bude vidio Mila Đukanovića, neka mu kaže da ću ova četiri mjeseca tražiti sobu za njega”, rekao je Knežević.

Odlazak Kneževića u ZIKS juče je najavio u Skupštini poslanik Fronta Strahinja Bulajić, koji je dodao i da će taj politički savez bojkotovati rad parlamenta sve dok je Knežević u zatvoru. Front je time odgovorio na stav predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića da će u slučaju bilo kakvih građanskih sukoba povući kandidaturu za šefa države.

Predsjednički kandidat, Mladen Bojanić je povodom dobrovoljnog odlaska u zatvor predsjednika DNP Milana Kneževića saopštio da je "Milan Knežević  dokazao veličinu sopstvenog integriteta.

Knežević je osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog napada na policajca.

Portal Analitika