Politika

Sastanak mladih iz opštinskih odbora SNP-a

U sklopu obilježavanja 20 godina od osnivanja Socijalističke narodne partije Crne Gore, sinoć je održan sastanak mladih SNP-a iz opštinskih odbora širom Crne Gore.
Sastanak mladih iz opštinskih odbora SNP-a
Portal AnalitikaIzvor

Otvarajući skup mladih Miloš Rajković, portparol SNP-a, kazao je da je ovo inicijalni skup koji će omogućiti mladima da plasiraju nove ideje i svojom energijom i radom na terenu pokažu da su prava snaga partije.

Sastanku su prisustvovali  predsjednik SNP Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan  Ivanović, sekretar IO  Dragan Vukić, predsjednik Asocijacije mladih Podgorice Bogdan Božović i šef Medijskog centra SNP-a  Vasilije Lalošević.

Pozdravljajući prisutne, predsjednik Joković je istakao da je ovaj skup pravi  dokaz da SNP ima mlade ljude, koji su spremni, da daju veliki doprinos neophodnim promjenama u državi. Potpredsjednik Šćekić je izrazio nadu da će se dah slobode iz Berana neumoljivo širiti Crnom Gorom i da pobjede tek predstoje.

Predstavnici mladih su razmjenili mišljenja o aktuelnom političkom trenutku u zemlji, apostrofirajući svoju ulogu u predstojećim predsjedničkim i lokalnim izborima. Najavljeno je formiranje Asocijacije mladih i Asocijacije žena, a večerašnji skup predstavlja prvi korak  u ostvarenju tog cilja.

Portal Analitika