Politika

Demokrate neznanje pretočili u političku nemoć

Kakvu li političku karijeru mladi ljudi kao Slađana Bečić, članica Demokrata, mogu očekivati ako ona počinje neistinama utemeljenim u neznanju koje im, između ostalog, neko drugi nametne da kažu a njihov jedini zadatak je da tim autorima dozvole da zloupotrijebe njihovu sliku za “minut slave” na portalima, i to u momentu kada se svaki pošteni Zećanin brine za imovinu svojih rođaka, kumova ili prijatelja koji žive u priobalju Skadarskog jezera! Jedino zbog čega treba da se izvinimo stanovnicima Zete jeste što uopšte trošimo vrijeme zamajavajući ih ovim besmislicama a problem je na žalost uvijek isti - neznanje pretočeno u političku nemoć koju Demokrate ne mogu da prikriju, navodi se u saopštenju podgoričkog odbora DPS-a dostavljenom Portalu Analitika.
Demokrate neznanje pretočili u političku nemoć
Portal AnalitikaIzvor

- Poštovani građani Zete, svi vi koji vidite sopstvenim očima i razmisljate vlastitom glavom, dozvolite da vas jos jednom podsjetimo da je u proteklih tri i po godine uloženo skoro dva miliona eura u rekonstrukciju i izgradnju lokalnih puteva i to se vidi u svi selima Zete. Do početka ljeta, nove rekonstruisane saobraćajnice u vrijednosti od 300 hiljada eura će dobiti i Vukovci i Goričani. Pored toga, preko 300 hiljada će biti ukupno uloženo u rasvjetu gdje već tri godine unazad biramo isključivo LED tehnologiju kao bolju i ekonomičniju! Ako gospođica Bečić ne ide do Podgorice preko Tuzi, morala je primijetiti obimne radove na rekonstrukciji druge faze bulevara kroz Zetu vrijednosti preko 6,3 miliona. Ukoliko se, međutim, koristi rekonstruisani put od “Golda” do Balabana, u koji je uloženo oko 400 hiljada eura, neka pogleda srednju školu koja se vidi s desne strane i koja je vrijedna preko 4,5 miliona! Mlada sugrađanka Slađana Bečić i njene Demokrate očigledno ne znaju, pa ćemo im dati priliku da nešto nauče, iako smo to već nekoliko puta isticali, ali kako kažu latini “repetizio est mater studiorum” pa se nadamo da će shvatiti iz ovog pokušaja.

Još jednom podsjećamo na činjenice da je put Golubovci - Mataguži prioritetna saobraćajnica za rekonstrukciju. Upravo zbog toga smo odlučili da to bude moderna saobraćajnica sa obostranim trotoarima, uličnom rasvjetom i atmosferskom kanalizacijom, a od Trešnjice ćemo sve do Mataguža imati i biciklističku stazu i drvored pored pješačke staze i rasvjete. To je zahtjevna investicija koja podrazumijeva fiansijska sredstva od četiri miliona eura i eksproprijaciju. Prva dionica je spremna za asfaltiranje i jedino što možemo uraditi za mladu sugrađanku je da je pozovemo na svečano otvaranje za par nedjelja i pokažemo joj kakva će ta saobraćajnica biti kada je u narednom mandatu završimo, slažem se, pod nadzorom par odbornika iz redova Demokrata koji će iz opozicionih klupa to pratiti, nadam se stručnije i istinitije nego do sad! - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Maja Škatarić, odbornica Demokratske partije socijalista u Gradskoj Opštini Golubovci.

Portal Analitika