Vaterpolo

Trijumf Jadran Carina u Splitu

U predposljednjem kolu Regionalne lige Jadran Carine gostovao je u Splitu ekipi Mornara i ostvario pobjedu kojom je potvrdio drugo mjesto u ligaškom djelu takmičenja.
Trijumf Jadran Carina u Splitu
Portal AnalitikaIzvor

Samo su prvoj četvrtini domaćin je parirao našim momcima pa je rezultat bio 1:1, ali već u sljedećoj četvrtini jadranaši su preuzeli tok utakmice u svoje ruke i poveli na polovini utakmice 2:5. U trećem periodu domaćin nije uspjeo da se upiše u listu strijelaca, dok je naš tim postigao 3 gola pa je rezultat na kraju treće iznosio vsokih 2:8 u korist naših momaka. Tek u posljednjem periodu Mornar je pobjedio 3:2, pa je konačan rezultat izunosio 5:10 za Jadran Carine. U našem timu istakao se Aleksa Ukropina sa 4 postignuta gola.

Mornar BS - Jadran Carine 5:10 (1:1, 1:4, 0:3, 3:2)

Sudije: Matijević (Hrvatska), Đurašković (Crna Gora).

Igrač više: Mornar BS 5(1), Jadran Carine 7(3).

Mornar BS: Šparada (8 odbrana), Čagalj 1, Erak, Solje, Čalić 2, Živković, Krolo, Buha 1, Vrdoljak 1, Burić, Akrap, Tomasović, Podrug (2 odbrane).

Jadran Carine: Kandić (7 odbrana), Ukropina 4, Popadić 2, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 1, B. Banićević, Gardašević 1, Đ. Radović 1, Spaić, Drašković 1, Petković, Tešanović (1 odbrana), Mijušković..

Portal Analitika