Podgorica

Zvanično prihvaćene cijene korišćenja zatvorenog bazena

Skupština Glavnog grada – Podgorice  na današnjoj sjednici usvojila je odluku o davanju saglasnosti na Cjenovnik usluga na gradskim bazenima u kompleksu SC „Morača“.
Zvanično prihvaćene cijene korišćenja zatvorenog bazena
Portal AnalitikaIzvor

Ova odluka je uvrštena u dnevni red sjednice Skupštine Glavnog Grada Podgorica po hitnom postupku imajući u vidu da predloženi Cjenovnik omogućava našim sugrađanima i sportskim kolektivima vodenih sportova da putem povoljnijih cijena korišćenja usluga na gradskim bazenima u kompleksu SC „Morača“ sprovode svoje aktivnosti.

Odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom listu Crne Gore.

Podsjećamo da je Odbor direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Sportski objekti“ utvrdio Cjenovnik usluga na gradskim bazenima u kompleksu SC „Morača“, koji je nakon pozitivnog mišljenja Sekretarijata za kulturu i sport uputio Skupštini Glavnog grada na usvajanje.

Prema prijedlogu Odluke  na zatvorenom gradskom bazenu besplatan ulaz  omogućen je za djecu do 5 godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5-12 godina cijena iznosi 1 euro, dok će odrasle osobe jedan sat korišćenja bazena koštati 2,5 eura.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom viknenda iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Cijene karata za otvoreni olimpijski bazen koji će raditi od 1. juna do 1. septembra ostale su nepromijelnjene, odnosno na prošlogodišnjem nivou.

 

Portal Analitika