Crna hronika

Ko je Mario Milošević?

Jaka eksplozivna naprava aktivirana je jutros u 4.30 h ispred optičarske radnje “Oko” u vlasništvu porodice Maria Miloševića. Milošević je bezbjedonosno interesantna osoba koja je prethodnih godina punila novinske stupce crnih hronika i za njim je raspisana potjernica. 
Ko je Mario Milošević?
Portal AnalitikaIzvor

Podgorička policija, kako je ranije objavila Pobjeda, sumnja da Mario Milošević ima veze sa ubistvom Cetinjanina Radomira Đuričkovića.

Đuričković je ubijen oko ponoći između 10. i 11. oktobra 2016. godine na Cetinju, kada je na njega iz automobila u pokretu ispaljen rafal metaka.

Milošević, bivši talentovanii karatista Budućnosti, od ranije je poznat policiji. Prije 16 godina uhapšen je zbog ubistva Podgoričanina Andrije Mijovića (24) u Budvi, na šetalištu koje je bilo puno turista. Tada je i teško ranio sugrađanina Aleksandra Bokana.

Prije tri godine, kako je pisala Pobjeda, je bio osumnjičen da je sa još tri za sada nepoznate osobe oteo i mučio dvojicu švedskih državljana u namjeri da od njih iznudi 250.000 eura. Prije sedam godina uhapšen je zbog sumnje da je na Bulevaru Ivana Crnojevića pokušao da ubije Iliju Popovića.

Milošević je tada, nakon kraće prepirke, u Popovića ispalio tri hica iz pištolja i pobjegao. Meci su ga pogodili u noge. U oktobru 2015. godine godine hapšen je zbog sumnje da je u „Siti pabu“ u centru Podgorice pretukao sugrađanina Đorđa Milačića. Milošević je drškom pištolja udario Milačića ispod oka.

Mi­lo­še­vić je pro­veo šest go­di­na u za­tvo­ru zbog ubi­stva An­dri­je Mi­jo­vi­ća 29. ju­na 2002. u Bu­dvi.

Portal Analitika