Crna hronika

Rasvijetljen slučaj teške krađe, osumnjičeni već u ZIKS-u

Cetinjska policija je rasvijetlila krivično djelo teška krađa i tužiocu podnijela "poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave koja je prethodno podnijeta protiv nepoznatog nepočinioca", a koji je kako su saopštili iz Uprave policije "bezbjedonosno interesantno lice".
Rasvijetljen slučaj teške krađe, osumnjičeni već u ZIKS-u
Portal AnalitikaIzvor

"Službenici OB Cetinje su, 16.03.2018. godine, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv bezbednosno interesantnog lica M.Ž. (43) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu M.R. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio početkom 2015. godine, na način što je provalio u porodični stan M.R. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio umjetničke slike, ručno izrađeni sto i stolovače, za koje se procjenjuje da su veće vrijednosti.", navodi se u saopštenju.

Policija je na osnovu vještanjenja Forenzičkog centra došla do sumnje da je krivično djelo počinio M.Ž. koji se trenutno nalazi u ZIKS-u na izdržavanju kazne zatvora zbog ranije počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata.

 

Portal Analitika