Abiznis

Simović obišao farmera kome je izgorjela kuća

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović obišao je mladog farmera Milovana Krsmanovića iz Šavnika, kome je u nedjelju izgorjela porodična kuća u selu Slatina.
Simović obišao farmera kome je izgorjela kuća
Portal AnalitikaIzvor

„Došli smo da ih ohrabrimo i da im kažemo da nijesu sami, da ćemo pomoći svi zajedno u obnovi ovog domaćinstva – do zadnje cigle“, kazao je potpredsjednik Simović. 
On je kazao da će podršku obezbijediti Vlada, lokalna samouprava, i iskazao uvjerenje da će se uključiti društveno odgovorne kompanije. 
„Siguran sam da neće izostati i tradicionalna solidarnost poljoprivrednih proizvođača – u ovom slučaju Milovanovih kolega mladih farmera. Naša volja i zajedništvo jači su od svih izazova“, poručio je potpredsjednik Simović.
Milovan je prošle godine dobio podršku kroz program mladih farmera i pokazao odlučnost i volju i spremnost, što su odlike dobrih domaćina.
"Podržaćemo ga jer ga razumijemo, jer želimo da nastavi tamo gdje ga je nevolja zaustavila. Podržaćemo ga jer je to pravično", naveo je Simović.

simovic2
Portal Analitika