Fudbal

Iskra želi mjesto u vrhu tabele

Za razliku od prvog dijela šampionata kada je Iskra mnogo lakše osvajala bodove na strani nego kod kuće, u nastavku se situacija promijenila. Na radost vjernih navijača tradicija je srušena i “crveno-bijeli sada potpuno dominiraju na stadionu “Braća Velašević”.
Iskra želi mjesto u vrhu tabele
Portal AnalitikaIzvor

Uspjesi protiv Koma (3:0) i Zete (2:1), samo opominju naredne protivnike da se neće često radovati na obali Zete. Pored ove dvije pobjede izabranici Aleksandra Nedovića odigrali su neriješeno sa Petrovcem i izgubili od Sutjeske, pa učinak od sedam osvojenih bodova je zadovoljavajući.

” Potpuno sam zadovoljan zalaganjem prvotimaca, a prije svega njihovim odnosom prema obavezama na terenu i mimo njega. Ostvareni rezultati su posljedica odgovornog rada na treninzima i maksimalne borbenosti u zvaničnim susretima. U minule četiri utakmice dokazali smo fudbalskoj javnosti da nam je mjesto u gornjoj polovini tabele i za sada sve teče prema planu i programu. Nema opuštanja, jer nas očekuju dva teška meča, vjerovatno na još težim terenima za igru, pa moramo biti spremni, s obzirom na nepovoljne vremenske prilike i na druge alternativne strategije”, rekao je Nedović, ne štedeći komplimente na račun popularnih “serdara, koji su, kako je istakao, protiv Zete odigrali ulogu dvanaestog igrača, nesebičnom podrškom sa tribina od prvog do posljednjeg minuta.

Portal Analitika