TV / Film

Mladen Nelević se povrijedio na snimanju serije "Nemanjići"

Zvijezda serije „Nemanjići - rađanje kraljevine“  crnogorski glumac Mladen Nelević povredio se na snimanju jedne epizode kada je pao s konja, objavili su beogradski mediji.
Mladen Nelević se povrijedio na snimanju serije "Nemanjići"
Beogradski medijiIzvor

Glumac koji tumači lik Stefana Nemanje doživeo je nezgodu na setu. Dok je snimao scene jahanja, pao je s konja i pukom srećom je lakše povrijeđen. Ovo je ekskluzivno za Kurir ispričao scenarista popularne serije Gordan Mihić. Dok smo pričali s njim o vještinama koje glumci za potrebe serije treba da savladaju, između ostalog i mačevanje, Mihić nam je otkrio nezgodu koju je doživio Mladen.

- Nelević je nedavno pao s konja. Srećom, nisu ozbiljne povrede. Ali ja kada pišem scenario, ne mogu da razmišljam da li su glumci vešti jahači ili nisu, da li su spremni... Ja im uvek kažem da ne pretjeruju dok su u galopu. Da ne smiju da jašu u punom galopu jer se dešavaju takve stvari - rekao  je slavni scenarista i dodao da to kasnije može da predstavlja veliki problem:

- Veoma je komplikovano kada se desi neka povreda. Prvenstveno zbog osobe koja trpi bolove, a drugo, mi onda moramo da odlažemo snimanja.

Portal Analitika