Politika

Jalove optužbe koalicije ''Toplana-fontana''

Pošto je svijest komitetskih piskarala iz DPS-a, kao i u svakom totalitarnom režimu na izdisaju, na nivou ispraznog retoričkog tumaranja o kosmičkom dostignuću  lokalne samouprave pod nazivom METAR ASFALTA, ništa više i ne očekujemo od predstavnika koalicije ,,Toplana-fontana”, do jalovih optužbi kako su tobože opozicionari glavni saboteri pregaoca iz DPS-a u procesu dinamične ekspanzije milenijumskih investicija u Pljevljima - navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.
Jalove optužbe koalicije ''Toplana-fontana''
Portal AnalitikaIzvor

''No, nama ciljna grupa nisu, niti imamo bilo kakva očekivanja od onih koji su prihvatili da žive u sistemu predizbornih trodecenijskih manipulacija od strane DPS-a. To su njihove stvari. Mi smo tu da do najsitnijih čestica  razbijemo siromašna retorička naglabanja vladajuće koalicije, i da ih spriječimo u još jednom pokušaju zavaravanja pljevaljske javnosti. Da krenemo redom. Za četiri godine vršenja vlasti lokalna vlast nije uspjela realizovati nijedno predizborno obećanje. Obećana dobra konekcija sa Vladom Crne Gore ogledala se u postrojavanju čelnika lokalne vlasti od strane Duška Markovića, i političko šamaranje u vidu stavljanja zabrane na odluku o eko taksi. Kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta je pretočeno u masovno političko zapošljavanje bolje poznatog pod parolom jedan zaposleni četvorica se nadaju'', navode Demokrate.

Oni tvrde da nove investicije i infrastrukturni projekti izazivaju podsmijeh kod građana. 

''Na pomen II bloka Termoelektrane gradom kruže vicevi. Popločavanje par trotoara pokušavaju predstaviti kao milenijumsko dostigniće u vremenu kada se putuje na Mars kao do Sutomora. Ostaje žal za obećanim projektom aerodroma, pa da pored imena presjednika opštine , stoji i titula ,,Presjednik opštine i admiral svemirskog postrojenja Pljevalja”. Moramo priznati da nas je jako poremetilo prisustvo eksperta Milana Roćena, koji je svoju ekspertsku titulu u DPS-u zaradio time što je jedan od rijetkih u vašim redovima koji se koristi nekim stranim jezikom. Očigledno je unutrašnju pometnju izazvalo vaše interno partijsko istraživanje o rejtinzima političkih partija u Pljevljima, pa ste udarili na Demokratsku Crnu Goru, jer znate ko će vas poslati u političku istoriju. Na kraju, pošto rekoste da smo nastali na mržnji svega crnogorskog, pozdravljaju vas Marović, Rađenović, Kuljača, Mugoša, Vuka Golubović i ostale patriote po vašoj mjeri, koji su svoj patriotizam i ljubav prema državi pokazali'', zaključuje se u reagovanju.

Portal Analitika