Politika

Zdravo Berane: Ovo je početak kraja DPS-a na svim nivoima

Očigledno da DPS sa svojim političkim satelitima ne može da se pomiri sa činjenicom da su u Beranama doživjeli totalno fijasko, koji istovremeno označava i početak njegovog kraja na svim nivoima, poručuju iz koalicije Zdravo Berane.
Zdravo Berane: Ovo je početak kraja DPS-a na svim nivoima
Portal AnalitikaIzvor

“Zlomamjerni, tendenciozni, i prije svega neistiniti komentari režimskih medija i njihovih plaćenika, plod su bolesne mašte onih kojima ni Berane a ni Crna Gora ne predstavljaju ništa sveto”, navodi se u saopštenju.

Koalicija Zdravo Berane najoštrije osuđuje ovakav pokušaj minimiziranja herojske pobjede Beranaca i Beranki, koji su, kako ističu,  svoj, opštenarodni bunt pokazali onako kako i priliči svima onima koji žele da naša država bude dio modernih, evropskih demokratskih društava, a to je olovkom.

“Smiješno nam izgledaju i zvuče politička kukanja onih, koji sigurnim korakom idu ka provaliji, onih koji su pune dvije decenije vladali i vladaju na podjelama svih vrsta. Sve one podjele na podobne i nepodobne, partizane i četnike, poznata spinovanja preko prorežimskih medija,  isključivo su plod bolesne kuhinje DPS-a i njegovih satelita”, ističe se u saopštenju.

Koalicija Zdravo Berane s ističe da su u njihovom  pobjedničkom štabu s osmijehom čekali rezultate skupa Srbi, Crnogorci, Bošnjaci , Musalimani, kao što su, dodaju oni,  presrećni što su se vijorile crnogorske zastave zajedno sa tradicionalnim trobojkama.

“Umjesto pokušaja stvaranja vještačkih podjela, mnogo pametnije ovom režimu, njihovim  zlonamjernim, krajnje neprofesionalnim medijima i novinarima bilo bi da se pozabave otkuda kriminalci na čelu kampanje DPS-a, do kada više zloupotrebe državnih resursa u privatne režimske svrhe. Uzgred, mogli bi ti isti mediji da pokrenu pitanje životnog standarda i činjenice da su naši građani dovedeni na rub egzistencije. Umjesto izmišljanja novih podjela dobro bi bilo da naprave analizu kako prosječni naš građanin izdržava sa dva eura dnevno”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika