Politika

Danilović nije prihvatljiv, nema još prijedloga „građana“

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović nije prihvatljiv Demokratskom frontu i dijelu „građanske opozicije“ kao zajednički kandidat opozicije za predsjednika Crne Gore. To je Pobjedi saopšteno iz DF-a, kao i iz dijela „građanske opozicije“, uz naglasak da im je u prvom planu nestranački kandidat oko kojeg bi se okupio najveći dio opozicionih partija.
Danilović nije prihvatljiv, nema još prijedloga „građana“
PobjedaIzvor

Danilović je u javnom proglasu, koji je objavio „Dan“, predložio ostalim opozicionim subjektima da ga podrže kao predsjedničkog kandidata na izborima 15. aprila. To samokandidovanje nije, međutim, baš naišao na veliki odjek ni u Demokratskom frontu, niti kod stranaka tzv građanske opozicije.

- Goran Danilović je istaknuti opozicionar, ali kao lider manje opozicione partije nije prihvatljiv kao zajedničko rješenje, jer prosto nije nestranački kandidat. Ukoliko se odlučimo za podršku nekom od lidera opozicionih stranaka logičnija opcija bi bila lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečič, zajednički je stav više naših izvora iz opozicije. (Opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika