Politika

Obradović: Mizerno izgleda kad DPS sam sebe hrabri i tješi

Mizerno izgleda kad DPS sam sebe hrabri i tješi i to se najbolje moglo vidjeti kroz njihovo posljednje saopštenje za javnost kojim su pokušali da izbjegnu da makar semi sebi priznaju da su poraženi, poručio je predsjednik OO Demokrata Berane Novica Obradović.
Obradović: Mizerno izgleda kad DPS sam sebe hrabri i tješi
Portal AnalitikaIzvor

“Porazom DPS, Berane je uistinu pobijedilo. Berane je duplo pobijedilo DPS. Po ko zna koji put nakon što dožive nokaut, DPS po principu-lopov na ulici viče držite lopova, u tragikomičnom stilu, svoju krivicu za poraz prebacuje na druge”, tvrdi Obradović.

Ističe da onda slijedi, kako kaže, paradoks nad paradoksima.

“DPS, čiji su najviši državni i lokalni funkcioneri priznali da su šefovi i članovi organizovanih kriminalnih grupa, optužuje nekoga za političku korupcij”, pojašnjava Obradović.

Dodaje da su oni koji su, kako kaže, patentirali korupciju u Crnoj Gori i koji su od kupovanja odbornika do kupovanja poslanika dobro ispekli taj zanat u sferi politike, bez ikakvih dokaza i uz glupe konstatacije nekome poturaju i lijepe etiketu?

“I nevjerovatno je da su ustvrdili kako im dvostruki poraz daje zamajac za predsjedničke izbore. Stvarno treba biti žestoko dezorjentisan kako bi se sa ovakvim kontradiktornim fluskulama izašlo u javnost”, rekao je Obradović.

Smatra da su toliko sigurni u pobjedu njihovog kandidata i toliko ih, kako kažu, ne interesuje kandidat opozicije, da su već neko vrijeme na muci ko bi to uopšte mogao biti.

“Ono što smo im i govorili, pokazalo se kao suva istina-Beranke i Beranci nisu na prodaju. Jedan čuveni kantautor sa naših prostora bi rekao-džaba vam novci, moji sinovci”, zaključio je Obradović.

Portal Analitika