TV / Film

Veče za dame uz ljubavnu dramu u Cineplexxu

Istinita priča koju su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i njegova djevojka Aglaja Tarasova “Led” biće premijerno prikazano u bioskopu Cineplexx Delta City u okviru događaja Ladies Night u četvrtak, 8. marta, sa početkom u 20 časova. Zbog velikog ineteresovanja za događaj dodata je još jedna projekcija u 20:30h.
Veče za dame uz ljubavnu dramu u Cineplexxu
Portal AnalitikaIzvor

Sve posjetiteljke očekuje piće dobrošlice šampanjac Mionetto Prosecco i poklon modni magazin Elle, a ulaznice se već uveliko nalaze u prodaji.

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion svijeta u klizanju.

Još od ranog djetinjstva, Nađa je vjerovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najljepši ples. Zbog svoje vjere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspjeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Ulaznice za film “Led” i “Ladies Night” dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

 </p>

Portal Analitika