Fudbal

Azar: Ne bih pipnuo loptu da smo igrali još tri sata

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je danas da je razočaran ulogom u timu u porazu protiv Mančeseter Sitija (1:0) i izrazio nezadovoljstvo odlukom menadžera Antonija Kontea da ga stavi na poziciju "lažnog napadača".  
Azar: Ne bih pipnuo loptu da smo igrali još tri sata
Agencije/Portal AnalitikaIzvor

Ekipa iz Londona juče je na Etihadu završila utakmicu bez šuta u okvir gola, što je razočaralo belgijskog fudbalera.

"Poražavajući je kada izađeš sa terena i shvatiš da si trčao, a nijesi igrao fudbal. Da smo igrali još tri sata ne bih dodirnuo loptu. Jedino smo u posljednjih 15 minuta malo popravili posjed, ali tako je trebalo da igramo cijelu utakmicu", izjavio je Azar za belgijski NLN.

Čelsi je imao loptu u posjedu samo 29 odsto utakmice, a reprezentativac Belgije je indirektno skrenuo pažnju Konteu da ne želi više da igra na poziciji lažne devetke.

"Daću sve od sebe ukoliko budem u narednim utakmicama igrao na ovom mjestu, ali priznajem da nijesmo igrali dobro i lično ne mogu da budem zadovoljan kad tri puta dodirnem loptu", rekao je Azar.

Čelsi je poslije poraza od Sitija ostao na petom mjestu Premijer lige sa isto toliko bodova zaostatka za Totenhemom koji se nalazi na mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

 

Portal Analitika