Politika

Jedino što je u Zeti zaustavljeno su neistine Demokrata

Jedino što je očigledno iz prepiske sa Demokratama oko razvoja Zete je da se Demokrate nemaju čime pohvaliti u opštinama u kojima vrše vlast, pa plasiranjem neistina pokušavaju da prikriju činjenicu da jedino što su uradili je da su uhljebili svoje funkcionere, navodi se u odgovoru DPS-a na saopštenje člana Opštinskog odbora Demokrata Zeta Janka Krstovića.
Jedino što je u Zeti zaustavljeno su neistine Demokrata
Portal AnalitikaIzvor

- Ali, Demokrate moraju da budu svjesne da su rezultati pravo mjerilo učinka svake politike, a rezultati DPS-ovog vođenja Zete su vidljivi na svakom koraku - od izgrađenog vrtića vrijednog oko dva miliona eura, rekonstruisane škole Vladika Danilo vrijednosti preko 700 hiljada eura koju smo dobili transformacijom oronulog područnog odjeljenja, saobraćajnice od Zabjela do zetskog Bijelog Polja gdje će se kroz izgradnju druge faze kroz Mahalu zaokružiti investicija od skoro 31 milion eura,  vodovodnog sistema Zete gdje smo uložili preko 10 miliona stvorivši uslove da svi stanovnici Zete imaju potpuno ispravnu vodu za piće… Građani odlično vide i rekonstruisanu raskrsnicu u centru Golubovaca u vrijednosti 800 hiljada eura, hladnjaču u Matagužima vrijednosti skoro milion eura, ogromna višegodišnja ulaganja u putnu infrastrukturu i uličnu rasvjetu koja prelaze cifru od5 miliona eura, radove na stadionu Trešnjica vrijedne 700 hiljada eura, reciklažno dvorište od 150 hiljada eura i mnoge druge projekte na poboljšanju uslova života u Zeti! - navodi se u saopštenju DPS-a.

Uz to sve ovo, dodaju iz te partije, u toku je izgradnja 5,5 miliona vrijedne srednje škole, kao i 6,5 miliona vrijedne druge faze obilaznice kroz Mahalu, 4,5 miliona vrijedne saobraćajnice do Mataguža, 250 hiljada vrijedanog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju.

- Dakle, projekti koji su u poodmakloj fazi realizacije ili treba da počnu za par mjeseci. Ovo su u najkraćem samo krupniji rezultati učinka politike DPS-a u Zeti i nikakva demagogija Demokrata ne može ubijediti građane da više vjeruju njima nego svojim očima. Ono što građani ne vide je na kojim se to idejama i programu zasniva vizija razvoja koju nude Demokrate, a da nijesu prepisali od DPS-a? Jedno šta je sigurno i za šta  niko više nema dilemu jeste da je glavni cilj Demokrata  da dođu do fotelja pa da razvoj Zete “unaprijede” kao što su njihovi poslanici “unaprijedili” rad Parlamenta “redovnim učešćem” na zasijedanjima – zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika