Fudbal

Zlatna rezerva Vuković za miris Evrope u Pljevljima

Važnost meča, zima ili nešto treće tek malo toga fudbalskog je viđeno juče pod Golubinjom. Rudar je savladao Dečić, krenuo ka zoni snova približio se Evropi i to je ono što najviše interesuje sve u Pljevljima. Igra će se brzo zaboraviti…
Zlatna rezerva Vuković za miris Evrope u Pljevljima
Dnevne novineIzvor

“Vezali smo dva trijumfa, koja nas približavaju cilju mjestu koje vodi u Evropu i to je u ovom trenutku najbitnije. Odigrali smo diciplinovano i u dobrom rasploženju čekamo duel protiv Budućnosti pod Goricom narednog vikenda, istakao je Miodrag Vukotić, trener Pljevjaka.

Dva solidna pokušaja Đalovića i velika borba na sredini terena obilježili su monotono prvo poluvrijeme na sjeveru Crne Gore konkretno na polju ofanzive nije urađeno praktično ništa i bilo je jasno da nešto treba da se mijenja. Posebno domaćin, koji je “morao” da juri tri boda…

Vukotić je želeći da ubrza igru u poluvremenu u svlačionici ostavio Rackovića, a uveo ofanzivnijeg Vukovića i taj potez mu se isplatio. Dvadesetjednogodišnji ljubimac domaće publike je nakon duplog pasa sa Paunovićem izašao sam ispred moldavskog reprezentativca na golu Dečića Namaska i rutinski ga savladao. Za zlatna tri boda, iako je Dečić nešto pokušao u finišu doduše bez prave šanse.

“Odradili smo korektan posao, pogotovo u fazi odbrane, kažnjeni smo za jedinu grešku. Napredujemo ipak, čeka nas najvažniji meč sa Petrovcem i uradićemo sve da osvojimo tri boda”, optimista je trener gostiju Viktor Trenevski.

Portal Analitika