Podgorica

Raspisan tender za most na Morači

Glavni grad Podgorica raspisao je tender za II dionicu saobraćajnice “Jugozapadna obilaznica” – izrada Glavnog projekta i izvođenje radova na mostu na Morači po sistemu “ključ u ruke”, ukupne vrijednosti od 5.808.000,00 eura.
 Raspisan tender za most na Morači
Portal AnalitikaIzvor

Raspisivanjem ovog tendera stekli su se uslovi za nastavak realizacije cijelokupnog projekta saobraćajnice “Jugozapadna obilaznica”, čija je ukupna vrijednost 21.726.653,00 eura, navodi se u saopštenju.

Novi tender raspisan je nakon dobijanja potrebnih uslova od strane nadležnih institucija koji su usklađeni sa novim Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata.

Izabrani izvođač će biti u obavezi da izradi Glavni projekat mosta na osnovu projektnog zadatka i idejnog rješenja, i izvede radove na izgradnji mosta na Morači na trasi saobraćajnice „Jugozapadna obilaznica“, po sistemu „ključ u ruke“ na osnovu revidovanog Glavnog projekta i izdate građevinske dozvole.

Ponude se predaju radnim danima, zaključno sa danom 11.04.2018. godine do 11:00 sati na adresi Glavnog grada Podgorica: Trg nezavinosti br. 20, 81000 Podgorica.

Rok izvršenja ugovora je 540 kalendarskih dana, i to: 90 kalendarskih dana za izradu Glavnog projekta od dana zaključivanja ugovora i 450 kalendarskih dana za izvođenje predmetnih radova od dana uvođenja Izvođača u posao.

 

Portal Analitika