Društvo

Do sredine marta biće uredjen teren za izvlačenje barki u luci Budva

Nakon sprovedenog postupka javnih nabavki za izbor najpovoljnijeg ponuđača, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore zaključilo je krajem februara Ugovor sa kompanijom “Flemer Ston- AG”, čiji je predmet uređenje terena za postavljanje navoza za izvlačenje barki u Luci Budva.
Do sredine marta biće uredjen teren za izvlačenje barki u luci Budva
Portal AnalitikaIzvor

Kroz dogovor sa lokalnom NVO “Porat” iz Budve, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore obezbjedilo je sve potrebne preduslove i u potpunosti će finansirati adekvatno uređenje terena nadomak gradskog bazena u Budvi, sa namjenom postavljanja navoza za izvlačenje i lakše održavanje i čićenje barki lokalonog stanovništva, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, intencija Javnog prduzeća pri izradi ovog, i sličnih, projekata jeste dodatno vođenje računa o javnom interesu i potrebama lokalnog stanovništva u smislu kreiranja dodatnih sadržaja za vlasnike komunalnih vezova i funkcionisanje luke Budva kao javnog sadržaja,

Ukupna cijena izgradnje navoza iznosi 9.894,77 eura. Izvođač radova uveden je krajem prošlog mjeseca u posao, a rok za izvođenje radova je 20 dana, odnosno sredina marta 2018.

 

Portal Analitika