Politika

Đukanović sa Stijepovićem i Vučelićem

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, u okviru pojedinačnih razgovore asa predsjednicima svih 28 koordinacionih tijela DPS-a u Podgorici, planira i odvojene sastanke sa gradonačelnikom Slavoljubom Stijepovićem i šefom podgoričkog odbora Vladanom Vučelićem.
 Đukanović sa Stijepovićem i Vučelićem
Pobjeda, Portal AnalitikaIzvor

- Đukanović će ključnim ljudima DPS-a iznijeti svoje viđenje situacije u Podgorici - rekao je izvor Pobjede.

Kako je Pobjeda ranije pisala, Đukanović nije prisustvovao na posljednje dvije sjednice Opštinskog odbora DPS-a u Podgorici što je protumačeno kao tihi otklon od Vučelića. Posljednjoj sjednici Odbora na kojoj je Vučelić govorio o svom potencijalnom odlasku nije prisustvovao ni gradonačelnik Stijepović.

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, kako je ranije objavila Analitika, otpočeo je pojedinačne razgovore sa predsjednicima svih 28 koordinacionih tijela DPS-a u Podgorici.

Đukanović posljednjih dana svakodnevno obavlja razgovore u ,,četiri oka“ sa svojim saradnicima kako bi podigao stranačku infrastrukturu u Podgorici na najveći nivo. Predsjednik partije insistira na terenskom angažovanju i na vrlo konkretnim zadacima.

Portal Analitika