Politika

Agović na čelu LP Bijelo Polje

Funkciju predsjednika Liberalne partije (LP) U Bijelom Polju naredne četiri godine obavljaće Samedin Agović, odlučeno je na 5. redovnoj izbornoj Konvenciji na kojoj je izabran i novi Opštinski odbor partije.
Agović na čelu LP Bijelo Polje
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz LP, Agović je pozvao sve sugrađane da im se pridruže u kreiranju bolje budućnosti Bijelog Polja.

"On je kazao da će imati zadatak da svi zajedno vrate povjerenje u političare i politiku iskrenim zalaganjem za građane i grad. Posebno je značajno da se olakša poslovanje mladima, otvaraju nova radna mjesta i omogući kvalitetno školovanje koje bi zadržalo mlade koji odlaze", navodi se u saopštenju.

Konvencija koja je okupila preko 60 ljudi, jednoglasno je podržala program bjelopoljskih liberala koji će biti okosnica budućeg djelovanja te partije u suret lokalnim izborima u tom gradu.

Iz LP dodaju da je novi predsjednik Odbora, Samedin Agović, član najviših organa partije, diplomirani ekonomista koji je prošao niz obuka za evropske projekte, IPA fondove, obuke za javnu upravu i demokratiju u Norveškoj, Strazburu i Kini, dugogodišnji predsjednik Džudo i rvačkog kluba "Favorit", jednog od najorganizovanijeg i najboljeg sportskog kolektiva u Bijelom Polju.

Konvenciju su pozdravili i potpredsjednik LP Zdravko Šoć, generalni sekretar Esad Šainović i portparol Ammar Borančić.

Portal Analitika