Društvo

Dobrakovo: Zbog odrona obustavljen saobraćaj

Na graničnom prelazu sa Srbijom, Dobrakovo, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona na putu u međuprostoru, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Do odrona je došlo večeras oko 01 čas, usled nepovoljnih vremenskih uslova.


Dobrakovo: Zbog odrona obustavljen saobraćaj
Portal AnalitikaIzvor

Sa ovim događajem su upoznate Direkcija za saobraćaj i CrnaGoraput čiji inžinjeri su na terenu i čine sve da magistralni put u toku dana bude osposobljen.

 Saobraćaj ce se do sanacije magistralnog puta usmjeravati preko Slijepac mosta prema Pljevljima i Prijepolju. Odmah po saznanju dobijenom od Uprave policije sve nadlezne opstinske službe izašle su na teren kako bi pomogle u saniranju putnog pravca.

Predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović je sa saradnicima sinoć izašao na lice mjesta i nadležnim ponudio svu tehnicku i drugu pomoc kako bi saobraćaj bio normalizovan. Predsjednik opštine ce tokom dana u redovnim kontaktima sa predstavnicima Direkcije za saobracaj i drugim nadleznim sluzbama pratiti stanje na terenu o čemu ce javnost biti obaviještena.

Uprava policije je odmah izašla na lice mjesta i nastavila sa regulisanjem saobraćaja i obezbjeđovanjem putnog pravca čime su spriječene sve eventualne posledice.

Portal Analitika