Crna hronika

Lambulić napustio Istražni zatvor

Vjekoslav Lambulić (41), osumnjičen da je sa Jugoslavom Lambulićem (43), Petrom Miranovićem (29) i Aleksandarom Miranovićem (55) oteo Alberta Kajošaja iz Tuzi pušten je juče da se brani sa slobode.
Lambulić napustio Istražni zatvor
PobjedaIzvor

Braća Vjekoslav i Jugoslav Lambulić i otac i sin Miranovići uhapšeni su 15. februara. Miranovići, kao i stariji Lambulić su nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode. Oni su svi na saslušanju kod tužioca negirali navode iz krivične prijave.

Oni su ispričali da nijesu pokušali da otmu Kajošaja već da je on dobrovoljno ušao u vozilo i da su zajedno krenuli prema Centru bezbjednosti Podgorica kako bi objasnio zašto ih, kako su izjavili, prati. Iz Uprave policije su se ranije oglasili saopštenjem u kojem su naveli za koja krivična djela se terete osumnjičeni i kako su, prema prikupljenim dokazima, bili podijeljeni zadaci. Braći Lambulić na teret se stavljaju dva krivična djela - teška tjelesna povreda u saizvršilaštvu i protivpravno lišenje slobode u saizvršilaštvu. Petar Miranović sumnjiči se za nanošenje teških povreda, a njegov otac za protivpravno lišenje slobode. 

Portal Analitika