Radulović zaustavljena u repesažu

Crnogorska karate reprezentativka Biserka Radulović nastup u katama na turniru Serije A u Salcburgu završila je u trećem kolu repesaža.
Radulović zaustavljena u repesažu
Portal AnalitikaIzvor

Članica Budućnosti u prvom kolu pobijedila je Mađaricu Čenge Fabian 5:0, u drugom je eliminisala Hrvaticu Vlatku Kiuk 3:2, a u trećem Mariju Jerko iz Srbije 5:0.

U četvrtom kolu izgubila je od zvanične svjetske šampionke, Japanke Kiju Šimicu 5:0.

Japanka, koja je ove godine bila zlatna na Premijer ligi u Parizu i turniru Serije A u Gvadalahari, plasirala se u finale i crnogorsku reprezentativku povukla u repesaž.

Radulović je u drugom kolu repesaža pobijedila Ksin Ji Selin Li iz Malezije 5:0, dok je u trećem izgubila od Japanke Mizuki Ugai 3:2.

Članovi karate kluba Bar, Ivana Bujković i Arijan Kočan zaustavljeni su u drugom, a Vladimir Mijač u prvom kolu.

Bujković je na startu bila bolja od Andree Kevedo iz Venecuele 5:0, dok je u drugom izgubila od Hrvatice Nike Jukić 5:0.

Kočan je u prvom kolu pobijedio Kristijana Hagensena iz Norveške 4:1, ali je u drugom izgubio od Ahmeda Šaukija iz Egipta 5:0

Mijač je na startu izgubio od Japanca Šoga Hošike 3:2

Članovi karate kluba Podgorica, Mijat Vojvodić i Srđan Vuković, propustili su takmičenje jer zbog loših vremenskih uslova i odloženog leta nijesu uspjeli da doputuju u Austriju.

Vojvodić i Vuković, osim u pojedinačnoj konkurenciji, bili su predviđeni i za nastup u ekipnoj konkurenciji.

Za subotu planirane su borbe u kategorijama do 50, 61 i 68, u ženskoj, odnosno do 67 i 75 kilograma u muškoj konkurenciji.

Od crnogorskih reprezentativaca nastupiće Jelena Maksimović (do 61, Omladinac), Ksenija Rajović (do 61, Omladinac), Marina Raković (do 68, Omladinac), Vasilisa Bujić (do 68, Bar), Mario Hodžić (do 67, Omladinac), Vladimir Jović (do 75, Omladinac) i Stefan Gojčević (do 75, Bar).

U nedjelju će na tatami karatistkinje do 55 i preko 68, odnosno karatisti do 60 i 84 i preko 84 kilograma.

Portal Analitika