Crna hronika

Potapali ga u Moraču da prizna krađu

Podgorička policija uhapsila je juče M.I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri nepoznate osobe oteo i mučio državljanina Srbije I.Dž. (38).
Potapali ga u Moraču da prizna krađu
Portal AnalitikaIzvor

- Sumnja se da je M.I. juče sa još tri, za sada nepoznate osobe počinio krivično djelo otmica i krivično djelo protivpravno lišenje slobode. I.Dž. je tok prilikom lakše povrijeđen – saopšteno je iz Uprave policije.

M.I. i još tri nepoznate osobe su I.Dž. natjerali da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do mjesta Bioče, gdje su ga tukli i potapali u Moraču, te pokušavali da ga natjeraju da prizna da je ukrao dvije bušilice.

Riječ je o dvije “hilti bušilice” koje su ukradene iz stana M.I. a u kojem je prethodno otac I.Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

- I.Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i natjerala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mjesta na kojem stanuje i pustili ga da ide.

I.Dž. je ovom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede koje su medicinski konstatovane - pojasnili su iz policije.

Službenici CB Podgorica su preduzeli mjere i radnje koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog M.I, dok se na identifikovanju ostalih lica koja su, kako se sumnja, sa njim počinila ova krivična djela intenzivno radi. Osumnjičeni M.I. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Portal Analitika