Politika

SNP formirala mjesni odbor u Sutomoru

Socijalistička narodna partija konstituisala je novi mjesni odbor u Sutomoru, ističući da je veoma zainteresovana za razvoj tog dijela Bara, koji ima sve potencijale da bude jedno od najljepših i najuređenijih turističkih mjesta na crnogorskom primorju,
SNP formirala mjesni odbor u Sutomoru
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz opštinskog odbora SNP u Baru, radna grupa privremenog odbora, kojim koordinira Vasilije Lalošević, obišla je to turističko mjesto, čiji žitelji tradicionalno daju jaku političku podršku SNP i ostalim opozicionim partijama.

“U novom Mjesnom odboru našli su se i novi, mladi ljudi, ali i višegodišnji aktivisti iz Sutomora, koji su bili pasivizirani minulih godina”, navode u SNP.

Formiranjem novog Mjesnog odbora, kažu, počeli su i razgovori sa mještanima Sutomora o infrastrukturnim pitanjima, apostrofirala se važnost završetka svih započetih građevinskih radova prije početka turističke sezone, ali i ukazalo na brojna nerealna obećanja aktuelne vlasti u toku prošle izborne kampanje.

“Prazan prostor u funkcionisanju MZ Spič – Sutomore, čijem rukovodstvu je istekao mandat i neki značajni projekti koje ljudi iz ovog mjesta iniciraju, naći će se u fokusu pažnje i Mjesnog odbora SNP Sutomora. Proces stabilizacije i formiranja novih MO, u okviru partijske organizacije SNP Bar će se nastaviti narednih dana, a sve u funkciji što kvalitetnijih priprema za predstojeće lokalne izbore, koji će se, osim u Baru, održati u još 11 crnogorskih gradova”, zaključuju u SNP.

Portal Analitika