Crna hronika

Krio pištolj ispod patosnice suvozačevog sjedišta

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su danas u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Berane kontrolom lica i vozila pronašli i oduzeli pištolj sa municijom i uhapsili lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Krio pištolj ispod patosnice suvozačevog sjedišta
Portal AnalitikaIzvor

"Službenici CB Bijelo Polje i CB Berane su danas oko 10 časova, postupajući po operativnim saznanjima, u mjestu Ribarevine zaustavili putničko motorno vozilo marke „Audi A3“ beranskih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice I.B. (35) iz Berana, dok se sa njim u vozilu nalazilo takođe bezbjednosno interesantno lice R.Đ. (35) iz Berana. Pregledom lica i vozila, policijski službenici su u vozilu ispod patosnice ispod suvozačevog sjedišta pronašli i oduzeli pištolj marke „CZ“ kalibra 9 mm bez serijskog broja  i 15 komada metaka istog kalibra, u ilegalnom posjedu", saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji je nakon sagledavanja činjenica, prikupljenih obavještenja i konsultacija, naložio da se I.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivih materija.

Pronađeno oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Portal Analitika