Zabava

Šarić krstio sina Nikole Pekovića

Nikola Peković (32) i njegova supruga Violeta (40) proslavili su u nedjelju prvi rođendan sinu.
Šarić krstio sina Nikole Pekovića
Kurir.rsIzvor

Košarkaš i doktorka iz Pljevalja prije rođendanske žurke krstili su naslednika u manastiru na Cetinju, a za kuma su odabrali Duška Šarića koji ih je i vjenčao prije dvije godine. Svečanom činu primanja vjere prisustvovali su najuži članovi porodice, dok je gala veselje organizovano za čak 300 zvanica u elitnom hotelu u Bečićima. Sportista i njegova žena brinuli su o svakom detalju, pa su gostima bili obezbijeđeni prevoz i smještaj.

Zvanice je uveseljavao lokalni bend, dok su specijalni gosti bili Dženan Lončarević i trubač Dejan Petrović. Peković nije štedio, već je za muziku izdvojio 20.000 evra. On je darivao i crkvu u kojoj je mališan kršten, dok je na slavlje, dekoraciju hotelskog restorana, hranu i piće potrošio 30.000 evra, tako da ga je ovo gala veselje koštalo 50.000 evra.

Sala u kojoj je zabava bila organizovana bila je kompletno preuređena. Dominirale su bijela i plava boja, a sve je bilo podređeno djetetu. On je dobio pregršt poklona, a najdraži mu je bio veliki dječji automobil na struju.

Ponosni roditelji se nijednog trenutka nijesu odvajali od sina, već su se sa njim veselili i kitili muziku.

 

Portal Analitika