Zabava

Nada Macura postaje voditeljka

Među brojnim transferima voditelja sa jedne na drugu televiziju, u Jutarnjem programu “Hepi” televizije sprema se veliko iznenađenje. Novi voditeljski par biće doktorka Nada Macura i doktor Jovan Marić, dok će im u svemu pomagati voditeljka Snežana Dakić. Ovaj nevjerovatan tim, sasvim je izvjesno, imaće šta da pokaže i da zainteresuje gledaoce.
Nada Macura postaje voditeljka
Story/Kurir.rsIzvor

– Ispostavilo se da je Nada Macura sjajna u svakoj emisiji u kojoj se našla. Tada smo riješili da joj ponudimo saradnju koja će, vjerujemo, biti sjajna – rekli su iz “Hepi” televizije.

Jutarnji program koji će Hepi televizija emitovati vikendom, sasvim je izvjesno, biće drugačije nego sad, a prije svega daleko zabavniji i interesantniji.

I Nada Macura je potvrdila ovo saznanje.

– Tačno je, radiću emisiju ali samo subotom. Pretpostavljam da ćemo se više bazirati na zdravlje, ali vidjećemo jer sutra treba da se dogovorim sve sa čelnicima produkcije pa sada ne mogu puno da pričam o tome. Što se tiče moje profesije portparolke hitne pomoći, to i dalje ostaje prioritet – rekla je Nada za “Kurir”.

Portal Analitika