Fudbal

Zidan: Nijesmo zaslužili da izgubimo

Taman kada su navijači Reala pomislili da je njihova ekipa uhvatila zalet za novi trijumfalni niz, kraljevskom klubu desio se poraz na gostovanju Espanjolu. Svi su očekivali da Real upiše šestu uzastopnu pobjedu u Primeri, ali se to nije desilo.
Zidan: Nijesmo zaslužili da izgubimo
Sportski portaliIzvor

“Šta nam je nedostajalo? Od svega pomalo. Dobro smo počeli prvo poluvrijeme i stvorili neke šanse, ali nismo uspjeli da ih iskoristimo. U nastavku utakmice smo ostali bez igre”, rekao je Zidan španskim medijima.

A onda je zastao, razmislio, pa pokušao da elaborira na temu još jednog neočekivanog poraza.

“Fudbal nekad može da bude kao misterija. Jednostavno, morate da prihvatite da će biti i loših trenutaka. Poslije pet dobrih rezultata, nismo mogli da nastavimo dalje”.

Espanjol je do velike pobjede došao golom Đerarda Morena u 93. minutu.

“Nismo zaslužili da izgubimo i zato ovaj poraz boli. Espanjol skoro da nije imao šanse da postigne gol. Ovo je loš rezultat i žao mi je igrača”.

Kraljevski klub se praktično oprostio od titule prvaka Španije, ispao je i iz Kupa kralja, tako da mu preostaje borba za odbranu trofeja u Ligi šampiona, gdje je Real u prvom meču osmine finala u Madridu pobijedio Pari Sen Žermen sa 3:1.

Portal Analitika