Abiznis

Karisma Hotels & Resorts svoju ponudu predstavila na Sajmu turizma u Beogradu

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts sa uspjehom je svoju ponudu predstavila na Sajmu turizma u Beogradu, manifestaciji koja slovi za najznačajniju u ovom dijelu Evrope. 
 Karisma Hotels & Resorts  svoju ponudu predstavila na Sajmu turizma u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Karisma je na beogradskom sajmu imala svoj štand, koji je bio izuzetno posjećen, a naravno, učešćem je data podrška kompletnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Na sajmu su predstavljene specijalne ponude grupe za Crnu Goru, a ove godine, posjetioci štanda Karisme, veoma su se interesovali i za ponude koje grupa ima na Karibima.

Inače, ovogodišnje interesovanje za odmor u Ulcinju, u okviru Karisminog projekta Holiday Village Montenegro, prevazilazi sva očekivanja i očekuje se da prosjek popunjenosti bude minimalno 85% za cijelu sezonu. Važno je napomenuti da je turistička sezona koju pokrivaju hoteli Karisme značajno duža nego što je uobičajeno u ovom dijelu Crne Gore i da traje od sredine maja do sredine oktobra.

Gosti u najvećem broju dolaze iz Zapadne Evrope, u partnerstvu Karisme sa najvećim svjetskim turoperatorom TUI. Dodatno ohrabruju zapaženi rezultati koje je Karisma, do sada, postigla poslovanjem u hotelu Wind Rose u Baru, koji obara sve rekorde kada je booking u pitanju. „Kao što smo i ranije iskazivali, iskreno smo ubijeđeni da su potencijali Crne Gore u sektoru turizma ogromni, i, nakon juče završenog sajma turizma u Beogradu, dodatno uvjereni u konstantan napredak turističke ponude Crne Gore.

Zato strateški i planiramo sve naše nastupe sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.“ – istakao je direktor za razvoj grupacije Karisma, Nemanja Kostić. Na zajedničkom štandu sa NTO Crne Gore, Karisma će od 7. marta nastupati na ITB-u u Berlinu, a od 13. marta na sajmu MITT u Moskvi.

Svojim učešćem u koordinaciji sa institucijama države Karisma Hotels & Resorts, kao i do sada, doprinosi uspješnoj promociji Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi i upoznavanju velikog broja renomiranih profesionalaca iz svijeta turizma sa potencijalima koje Crna Gora nudi.

 

Portal Analitika