Crna hronika

Podgoričanin uhapšen zbog krađa

Policija je uhapsila Podgoričanina D.K. (33), zbog sumnje da je ukrao televizore, kućni bioskop, zlatni nakit, mobilne telefone, fotoaparate, tablete, lap-topove, posuđe kuće sugrađanina A.B. i 100 eura iz firme „Sotto La Collina“.
Podgoričanin uhapšen zbog krađa
Portal AnalitikaIzvor

„D.K. je, kako se sumnja, u toku noći 14/15.11.2017.godine, počinio krivično djelo teška krađa na štetu A.B, na način što je došao do porodične kuće koja se nalazi u naselju Vrela Ribnička, kada je upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provalio u unutrašnjost kuće i izvršio premetačinu. D.K. je, sumnja se, tom prilikom otuđio tri LCD televizor, konzolu za igrice „Sony Play Station“, kućni bioskop marke „Pioneer“, zlatni nakit, pet mobilnih telefona, dva digitalna fotoaparata, tri tablet uređaja, dva lap – topa i šest komada posuđa“, saopštavaju iz Uprave policije.

D.K. je, kako se sumnja ukrao novac iz firme „Sotto La Collina“koja se nalazi u ulici Vlada Ćetkovića.

„Na način što je došao do poslovnog prostora i upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost poslovnog prostora. On je tom prilikom, sumnja se, otuđio metani dio kase u kojem se nalazio novac u iznosu od 100 eura i nekoliko sijalica iz  izložbenog prostora“, dodaje se u saopštenju

Navedena krivična djela su rasvijetljena zahvaljujući operativnom radu službenika Jednice kriminalističke policije za suzbijanje krađa i teških krađa CB Podgorica, koji su preduzimanjem intenzivnih mjera i radnji na terenu došli do saznanja o  osumnjičenom. 

O događaju je obaviješten državni tužilacu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ova krivična djela. 

Portal Analitika