Zabava

Jelena Gavrilović: Spremna sam za novu ljubav

Iako je nedavno završila svoju dugogodišnju emotivnu vezu, poznata glumica Jelena Gavrilović (35) za sebe kaže da živi najlkepše godine svog života. Okružena je odabranim prijateljima, koji su uvijek tu za nju. S druge strane, ima divan krug saradnika koji joj raznim znacima pažnje pokazuju da je dio njihove male umjetničke porodice. Treće, ali svakako ono najbitnije, radi posao koji voli. Rezultat tog obožavanja jesu njeni profesionalni uspjesi ali i inostrane ponude kojih je iz dana u dan sve više. Upravo iz tog razloga svijet gleda ljepšim očima, nema vremena da pada u melanholična stanja niti da razmišlja o bivšim ljubavima. Uvijek nasmejana, sa nevjerovatnom energijom i harizmom, dane provodi uživajući sa prijateljima, ali i u putovanjima koji su njena velika ljubav. Nedavno je sreću pronašla u ljepotama Australije, a glavni razlog njene posjete bilo je finale teniskog turnira “Austalijan open”.
 Jelena Gavrilović: Spremna sam za novu ljubav
Story.rsIzvor

– Velika je privilegija prisustvovati takvom sportskom događaju a upoznala sam i dosta svjetskih zvijezda, jedna od njih je i španska glumica Elza Pataki. Ona je davno u seriji “Seranovi” odigrala ulogu koju ja trenutno igram u “Sinđelićima”, tako da smo imale dosta tema za razgovor. Vrlo je prijatna i fina. Stvarno sam uživala u cjelokupnom događaju, jedino mi je bilo žao što Đokovića nisam mogla da gledam u finalu, to bi bio pravi doživljaj za mene – započinje priču Beograđanka i otkriva da je pored teniskog meča, radost pronašla i u obilasku Melburna ali i u degustaciji hrane kakvu do sada nije imala prilike da proba:

– Prvi put sam Australiju posjetila prije nekoliko godina sa jednom pozorišnom predstavom, dosta gradova smo obišli ali nikada nisam imala ovoliko vremena za uživanje. Melburn je jako lijep grad koji možda čak i najviše podsjeća na evropske prestonice. U pitanju je jedno opušteno mjesto gdje se svakodnevno promijene i tri godišnja doba. U jednom momentu nosite kupaći kostim, a u drugom tražite džemper. Ipak, ono što je na mene ostavilo najveći utisak jeste raznovrsnost organske i zdrave hrane koja se u njihovim radnjama može naći. Tako nešto nigde u svijetu nisam imala prilike da vidim, a ukusi su prosto nevjerovatni.

S obzirom na to da je ovo prvo putovanje na koje je harizmatična glumica pošla sama sa statusom singl devojke, otkrila  je da li se možda našao neko ko bi u narednom periodu mogao da osvoji njeno srce.

– Udvarača uvijek ima, ali to je manje važno, najbitniji je onaj koga na kraju izaberem. Zbog previše obaveza ne stižem da razmišljam o tome ali priznajem da sam, ukoliko se zaljubim, spremna da uđem u novu emotivnu vezu. Sve moje veze bile su duge, ja drugačije ne umijem. Dovoljno sam hrabra da sa nekim novim rizikujem a mislim i da imam dovoljno iskustva da prepoznam da li je to između nas pravo ili ne. Ipak, za sve svoje odluke pitam srce jer jedino tada je odluka najispravnija – govori atraktivna plavuša.

Portal Analitika