Rukomet

Milačić sa AEK-om osvojila Kup Grčke

Studentkinja Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore Ana Milačić osvojila je u subotu sa Rukometnim klubom AEK iz Atine  kup Grčke za žene.
Milačić sa AEK-om osvojila Kup Grčke
Portal AnalitikaIzvor

Ona je u finalnom meču, koji se igrao sa ekipom Paoka iz Soluna, postigla četiri gola, čime je svojoj ekipi pomogla da se drugu sezonu zaredom domogne kupa Grčke.

„U sjajnoj atmosferi, pred većim brojem protivničkih navijača i u izuzetno interesantnom finalu, porazili smo ekipu Paoka iz Soluna rezultatom 21-20. Prethodno smo u polufinalu pobijedili ekipu Filipos Veria iz Verije“, kazala je Milačić.

Ona je prošle sezone sa AEK-om osvojila Kup i titulu prvaka Grčke.

„Kao što sam i rekla kada sam produžila ugovor - pobjednički tim se ne mijenja. Nova sezona, isti cilj - dupla kruna“, navela je Milačić.

Prema njenim riječima, uvijek je teže odbraniti titulu i zato joj je ovaj pehar u Kupu Grčke, posebno drag.

„Nastavljamo sa kvalitetnim radom do sljedećeg trofeja“, poručila je ona.

Milačić je apsolventkinja na Studijskom  programu Sportski treneri na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Ljetos joj je urednik naučnog časopisa „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ prof. dr Duško Bjelica uručio Zlatnu plaketu za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti.

Portal Analitika