Abiznis

Hoće da grade zgradu sa 28 stanova

Podgorička kompanija Knjaz namjerava da gradi stambeni objekat u Tivtu sa 28 stambenih jedinica, u okviru Detaljnog urbanističkog plana Župa Češljar na urbanističkoj parceli broj 173. Idejno rješenje objekta uradila je nikšićka kompanija Art.erija studio
Hoće da grade zgradu sa 28 stanova
PobjedaIzvor

Zahtjev za davanje saglasnosti na idejno rješenje objekta, je za investitora 27. novembra prošle godine podnio Luka Mićković, dok je osnivač i izvršni direktor kompanije Knjaz Slobodan Knežević.

Ukupna bruto površina planirane zgrade je 2436,3 kvadrata, dok je neto površina 2035 kvadrata. Objekat ima podzemnu garažu kojoj se pristupa preko kose rampe, a parkiranje je predviđeno i u okviru parcele.

U suterenu se nalazi ulaz za stambeni dio objekta. Na svim etažama su stanovi i to u suterenu šest, osam na prizemlju, sedam na prvom, pet na drugom i dva na trećem spratu. Stanovi su različite kvadrature od garsonjera, jednosobnih, dvosobnih do trosobnih. Objekat čini jednu funkcionalnu, a dvije konstruktivne cjeline.

Čine ga dvije cjeline, odnosno lamele sa dva nezavisna konstruktivna rastera. Kompanija Knjaz vlasnik je deset stambenih jedinica, ukupne površine 1.094 kvadrata, 30 poslovnih prostora ukupne površine 7.563 kvadrata i 44 zemljišne parcele ukupne površine 19.590 kvadrata.

Izvršni direktor i osnivač kompanije Slobodan Knežević posjeduje na svoje ime 37 nepokretnosti, od čega pet stambenih jedinica, 11 jedinica poslovnog prostora od skoro 4.000 kvadrata, kao i 21 zemljišnu parcelu površine 22.475 kvadrata.

Kompanija Knjaz je povezana sa firmom Knjaz Real Estate Agency, čiji je osnivač i izvršna direktorica Nevena Knežević.

Kompanija Knjaz ima 43 hiljade eura poslovnog prihoda i 877 eura profita po zaposlenom. Aktiva kompanije je osam miliona, a imovina pet miliona eura. U 2016. imali su 2,1 milion eura poslovni prihod i 370 hiljada eura profit.

Pobjeda

Portal Analitika