Muzika

Vanja Radovanović: Svoj uspjeh dugujem ujaku Miladinu Šobiću

Radovanović je istaknuo da se raduje evrovizijskom nastupu koji ga očekuje 10. maja u Lisabonu i u intervjuu za Dnevni avaz priznao da je imao veliku podršku svog ujaka, velikog kantautora Miladina Šobića.
Vanja Radovanović: Svoj uspjeh dugujem ujaku Miladinu Šobiću
avaz.baIzvor

– Izuzetno nam je drago da je publika izabrala našu pjesmu, jer je uvijek milo kad publika bira, naročito kad uzmemo u obzir činjenicu da im se pjesma svidjela nakon jednog ili dva slušanja, što danas nije lako. Ukusi odlučuju i u tim situacijama nikad ne možeš da znaš na čemu si – kaže Radovanović.

Zbog Vanjinog uspjeha, u njegovoj porodici, vladala je slavljenička atmosfera, a sve vrijeme uz njega je bio i ujak Miladin.

– Ujak mi je, naravno, poželio sreću i bio mi velika podrška. On je veoma ponosan na sve to. Na koncu, zbog njega sam tu gdje jesam i to je naš privatni uspjeh, jer smo mi muzička porodica. Cijeli život smo okruženi muzikom i ona je veliki dio našeg života. Lijepo je kad ti još neko pokaže da radiš pravu stvar. Znam da je i njemu jednako drago kao i meni – iskren je Radovanović za avaz.ba.

 

 

Portal Analitika