Politika

Mašović pokušavao da prekroji izbornu volju u Beranama

Aktivnom pokušaju prekrajanja izborne volje u Beranama pridružio se aktuelni predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović, saopštili su iz koalicije “Zdravo Berane”.
Mašović pokušavao da prekroji izbornu volju u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

“Osim što je gradjevinske mašine Mašovič ‘pozajmio’ svojim partijskim drugovima za probijanje puteva, osim što je aktivno agitovao na teritoriji beranske opštine, uključio se i u najnovije DPS-ove računice, željno iščekujući političku odluku državne izborne komisije. Za početak bi dobro bilo da nam javno obznani koliko je narodnog novca iz andrijevačke opštinske kase podijeljeno u izbornom procesu na teritoriji opštine Berane? I konačno, da li će Srđan Mašović, objaviti spisak određenog broja građana, koji, po partijskoj direktivi od izbora do izbora šetaju na relaciji Andrijevica – Berane”, pitaju iz ove koalicije.

Koalicija Zdravo Berane poručuje i njemu i svim ostalim dušebrižnicima za Berane da odustanu od uzaludnog trošenja svoje političke energije, i da se,kako dodaju, makar na kratko okrenu obavezama u svojim gradovima.

“Beranke i Beranci odlično znaju zbog čega su svoje povjerenje i ovoga puta ukazali koaliciji Zdravo Berane”, zaključuju oni u saopštenju.

Portal Analitika