Muzika

Karan novim spotom najavljuje koncert u Lisinskom i novi album

Goran Karan novim spotom 'Moja košulja' najavljuje novi album 'Glas juga' koji će se sljedeće sedmice naći u prodaji u izdanju Scardone. On će krajem aprila održati i koncert u KD Vatroslav Lisinski uz posebne goste.
Karan novim spotom najavljuje koncert u Lisinskom i novi album
Portal AnalitikaIzvor

- Pjesma 'Moja košulja' je najavni singl mog novog albuma 'Glas juga', u izdanju Scardone. Uz izvrsnog Nikšu Bratoša u ulozi producenta i multi-instrumentalista, tu je i Zlatan Došlić koji je odsvirao klavir i harmoniku. Za 'Moju košulju' sam napisao stihove i muziku, a slika koja me inspirirala za pjesmu je jako intrigantna; žena koja oblači mušku košulju...  Taj prizor odaje vrlo intiman trenutak potvrde bliskosti i odluke o budućnosti veze.

Oblačenje košulje voljene osobe je čin osobnog izbora i siguran znak da se jučerašnja ljubav prelila u današnji dan. I nakon tanga, tango, dame biraju. Tako je to uvijek u ljubavi.

U spotu za pjesmu, kojeg je radio još jedan dugogodišnji prijatelj i suradnik, Željko Petreš, sudjeluju plesači plesnog kluba Mambo iz Splita, lijepi i talentovani mladi ljudi koji su 'Mojoj košulji' svojom energijom donijeli strast tanga. Spot smo snimali u Splitu i Šibeniku, a uz prepoznatljive vanjske prostore splitske Dioklecijanove palače, plesalo se i u kavani Luxor, te u šibenskom Muzeju grada Šibenika - kazao je Karan.

 

KONCERT U LISINSKOM UZ POSEBNE GOSTE

Goran će 23. travnja održati i koncert u hramu muzike, KD Vatroslav Lisinski, gdje će svojoj publici predstaviti svoje najveće hitove kao i pjesme s novog albuma. Na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca.

Sa Severinom je Goran u protekloj godini dosta sarađivao, zajedno su nastupili u mjuziklu 'Naša bila štorija' koji su u 2017. izveli u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru. U mjuziklu pjevaju duet 'Sta je svit' koja je na nastupima uživo osvojila publiku.

Portal Analitika