Fudbal

Roganović zadovoljan pripremama

Zeta je poražena u generalnoj provjeri pred nastavak sezone u Telekom 1. CFL. U posljednjem meču na pripremama u Antaliji, od trećeplasirane ekipe našeg prvenstva bolji je bio moskovski Dinamo 1:0.
Roganović zadovoljan pripremama
Portal AnalitikaIzvor

Gol odluke postigao je Aleksej Kazlov u 31. minutu, kada je poslije slobodnog udarca umakao Ljuljđuraju u šesnaestercu Zete i glavom savladao Đurovića, koji je krenuo da interveniše, pa zastao. Zbog manjih povreda, u sastavu "vukova" nije bilo Vladislava Rogošića i Nikole Krstovića.

Zeta je u Turskoj odigrala pet kontrolnih mečeva. Poražena je od ruskog Ahmata iz Groznog (2:1), kazahstankog Zetisua (3:2), moldavskog Šerifa (2:1) i juče od Dinama. Upisala je jednu pobjedu, i to u meču u kojem su igrači sa manjom minutažom odmjerili snage sa mladim timom moskovskog CSKA (1:0).

“Zadovoljan sam posljednjom provjerom, bez obzira na minimalan poraz od Dinama. Ostvarili smo planirano i vjerujem da smo se dobro spremili za nastavak sezone. Za rivale smo imali mnogo jače ekipe, među njima dvije ruske premijerligaške i bili smo dobar takmac. Nijesmo bili inferiorni, a možda je neiskustvo presudilo da ne ostvarimo bolje rezultate. Nadam se da nam se ono što smo griješili u Antaliji neće ponavljati i obijati o glavu”, rekao je trener Dejan Roganović.

Zeta neće najvjerovatnije mijenjati ekipu pred nastavak prvenstva.

“Možda se nešto desi danas-sjutra, ali mislim da je prelazni rok za nas završen. Rješenja ćemo tražiti u našim redovima. Bez obzira na sve mladost, kraći sastav,  optimista sam da ćemo na pravi način odigrati drugu polusezonu”, zaključio je Roganović pred današnji povratak u Crnu Goru.

Portal Analitika